Test your knowledge with a 'Dukes of Hazzard' quiz

March 7, 2013 

1.) What is Boss Hogg’s full name?
A.) Jefferson Davis Hogg
B.) Robert Lee Hogg
C.) Abraham Lincoln Hogg

2.) What was name of Boss Hogg’s bar where Daisy Duke worked?
A.) Pig’s Feet
B.) Boar’s Nest
C.) Bear’s Den

3.) The General Lee was a Dodge Charger. What year model was it?
A.) 1968
B.) 1969
C.) 1970

4.) What “delicacy” did Boss Hogg eat?
A.) Pickled pigs feet
B.) Hog jowls
C.) Raw liver

5.) What were the names of the actors who portrayed cousins Coy and Vance Duke after Bo and Luke tried their luck on the NASCAR circuit?
A.) Tom Wopat and John Schneider
B.) Byron Cherry and Christopher Mayer
C.) Byron Mayer and Christopher Cherry

6.) Both Tom Wopat and John Schneider went on to perform on Broadway. For what musical did Wopat earn a Tony nomination?
A.) “Chicago”
B.) “Oklahoma”
C.) “Annie Get Your Gun”

7.) Ben Jones, who played Cooter Davenport, went on to be a congressman. How many terms did he serve?
A.) One
B.) Two
C.) Three

8.) What does the “P” stand for in Sheriff Rosco P. Coltrane’s name?
A.) Purvis
B.) Percy
C.) Perry

9.) For what city did Sonny “Enos Strate” Shroyer once serve as Christmas parade grand marshal?
A.) Byron
B.) Macon
C.) Warner Robins

10.) James Best, who portrayed Roscoe P. Coltrane, appeared in a number of television shows over the years. What was the name of his character in “The Andy Griffith Show”?
A.) Jim Lindsey
B.) John Lundey
C.) Jack Lucey

ANSWERS: 1.) A; 2.) B; 3.) B; 4.) C; 5.) B; 6.) C; 7.) B; 8.) A; 9.) C; 10.) A

The Telegraph is pleased to provide this opportunity to share information, experiences and observations about what's in the news. Some of the comments may be reprinted elsewhere in the site or in the newspaper. We encourage lively, open debate on the issues of the day, and ask that you refrain from profanity, hate speech, personal comments and remarks that are off point. Thank you for taking the time to offer your thoughts.

Commenting FAQs | Terms of Service